• English

Din partner inom industriell märkning, kontroll och system­lösningar!

Vi är en komplett partner som erbjuder dig en helhetslösning

Logimark erbjuder produkter för allt inom märkning, systemlösningar, färgband, etiketter och bläck. I vårt sortiment finns bläckstråleskrivare, etiketteringsmaskiner och lasermaskiner för alla industrier!

Maskinbyggnationer

Vi på Logimark vill skapa ett nära samarbete med er som kund och finnas till som resurs och komplett partner i alla era etiketteringsfrågor.

Nyheter

Det händer mycket på Logimark. Häng med i vårt nyhetsflöde.
Läs fler artiklar
 • Logimark på Nordic Future Foods & Food Tech mässan i Kista, 31 maj-1 juni

  8 maj 2023

  Vi är glada att meddela att vi kommer för första gången ställa ut på Nordic Future Food & Food Tech mässan i Kista den 31 maj – 1 juni. Mässan kommer att fokusera på framtiden för hela livsmedelsbranschen: Produktutveckling, tillverkning, produktion, foodtech och hälsa.   På plats kommer vi visa upp spännande nyheter inom etikettering, […]

  Läs hela artikeln
 • Logimark på ELLE Galan 2023!

  27 april 2023

  Vi fick äran att vara med under årets ELLE Gala, Sveriges största modefest, i Xbox monter! Xbox ska släppa ett nytt eftertraktat spel som handlar om rymden och de ville ha en lasermaskin i sin monter som höll samma tema. Vi passade då på att visa upp vår Trotec Speedmarker lasermaskin, som fick sig en […]

  Läs hela artikeln
 • Unika Zip-påsar finns nu i vårt sortiment!

  27 mars 2023

  Vi är stolta över att äntligen kunna erbjuda våra kunder små och stora zip-påsar oavsett industri eller produkt! Allt fler efterfrågar flexibla zip-påsar eller blixtlåspåsar för att förpacka sina produkter och det är inte svårt att förstå varför. Dessa återförslutningsbara påsar kan designas i olika typer av material som är flexibla och lätt att forma, […]

  Läs hela artikeln
 • Variabeltryckta etiketter

  Effektivisera din produktmärkning med anpassade variabeltryckta etiketter

  17 mars 2023

  Med variabeltryckta etiketter kan du skapa en mängd olika unika etiketter som kan inkludera serienummer, streckkoder, QR-koder, datum, batch information, logotyper och andra identifieringsuppgifter.

  Läs hela artikeln
 • Etiketter flaskor

  Visste du att vi producerar alla typer av förtryckta etiketter?

  3 mars 2023

  Vill du ha högkvalitativa etiketter som får din produkt att sticka ut från mängden? Hos oss hittar du alla typer av förtryckta och otryckta etiketter i varierande material!

  Läs hela artikeln
 • Märkning av barnleksaker

  9 februari 2023

  Märkning av barnleksaker är ett viktigt ämne som handlar om säkerhet och skydd för de små. De flesta länder har fastställt regler för obligatorisk märkning för att säkerställa att leksaker avsedda för barn är säkra och lämpliga för deras ålder.

  Läs hela artikeln
 • Tight produktionsbudget i utmanande tider?

  25 januari 2023

  Var du än befinner dig går det inte att undgå det faktum att nästan allt ökar i pris. El, råvaror, bostäder – listan är oändlig. Därför är det så viktigt att du i dessa utmanande tider, där budgeten kanske stramar, inte får en otäck överraskning när du väl har köpt din nya märkningsmaskin.

  Läs hela artikeln
 • Märkning inom mejeri – och glassindustrin!

  4 oktober 2022

  Yoghurt, mjölk, smör, ost, glass och så mycket mer! Företag inom mejeribranschen måste anpassa sig till den ständigt ökande efterfrågan av mejeriprodukter genom att erbjuda ett så brett utbud som möjligt.

  Läs hela artikeln
 • Nytt bläck framtaget för märkning av värmesteriliserade förpackningar!

  18 september 2022

  Vi introducerar ett nytt specialbläck som är formulerat för att motstå fukt, färgförändringar och transparens vid upphettning. Bläcket är idealiskt för företag med höga märkningskrav där förpackningen värms upp efter märkning.

  Läs hela artikeln