• English
Bläckstråleskrivare märker på kartong

Bläckstrålemärkning övertar rampljuset!

Företag har stått inför en etikettbrist i månader nu. Materialkrisen innebär enorma konsekvenser eftersom etiketter är avgörande för produkters identifiering och spårbarhet. Därför är det nu dags att överväga att märka din förpackning med hjälp av bläckstråleskrivare!

Under det senaste året har Europa upplevt en sällsynt men förödande brist på etiketter. Förseningarna för leverans blir längre och längre, vilket tvingar många företag att införa en drastisk förändring i produktionskedjan. Med tanke på situationen är bläckstrålemärkning en utmärkt lösning för att övervinna de nuvarande leveransproblemen.

Varför bläckstråleutskrift?

Bläckstrålemärkning kan enkelt användas istället för etiketter för att effektivt märka streckkoder, bäst före datum, logotyper och andra koder för spårbarhet.

Logimark erbjuder det bredaste utbudet av lösningar för bläckstråleutskrift. Idag  erbjuder vi många olika bläckstråletekniker för märkning av produkter och lådor. Systemen möjliggör snabb, exakt och pålitlig märkning – varje gång! Vår betydande expertis inom kartong- och produktmärkning och unika sortiment gör Logimarks bläckstråleskrivare till det självklara valet för den producerande industrin!

FÖRDELAR MED VÅRA BLÄCKSTRÅLESKRIVARE:

  • Lägre anskaffningskostnad jämfört med en etiketteringsmaskin.
  • Lägre kostnad per märkning jämfört med ett etiketteringssystem.
  • Större materialtillgänglighet (få ändringar av förbrukningsvaror).
  • Mindre förbrukningsvaror (endast bläckpatroner, bläck och solvent) = mindre avfall.
  • Enkel användning och rengöring med minimalt underhållsbehov.