• English
Bäst-före-datum och Batch-kod bläcktmärkt

Byter din produktion till förpackningspåsar?

Om du skulle titta på alla produkter som köps i en matbutik är chansen stor att många av dem skulle vara förpackade i påsar. Det är en förpackningstyp som fortsätter att se enorm tillväxt, och av goda skäl!

Påsar erbjuder ett mer flexibelt och bekvämt förpackningsalternativ till hårda material som till exempel burkar av metall eller glas. De är lättare att lagra, transportera och, kanske viktigast av allt, är mer konsumentvänliga, vilket möjliggör enklare tillgänglighet och bättre portionskontroll.

Det finns ett enormt sortiment av produkter förpackade i påsar – de används nu flitigt inom alla industrisektorer; mat, medicin, hälsovård och trädgårdsodling, för att bara nämna några.

Följaktligen rustar många tillverkare och producenter för att gå över till flexibla förpackningar. En viktig faktor är märkningen av dessa produkter. Utgångsdatum, bäst före-datum, streckkoder och batchnummer måste printas på varje enskild förpackning för att säkerställa att produkterna överensstämmer med kraven, samt för att skydda och vinna konsumenternas förtroende.

Titta gärna på våra förpackningspåsar för livsmedel som vi erbjuder: Förpackning Livsmedel

I vårt utbud av lösningar har vi flera system som kan hantera, utmata och märka platta påsar;

RF Auto är ett operatörsvänligt kartong- och påsmärkningssystem för produktioner i de högre hastigheterna. Tack vare en patenterad ”gatingteknik” justerar sig RF Auto automatiskt för att rymma varierande tjocklekar på produkten vilket leder till minskad inställningstid och bortfall. Idealisk för industrier: livsmedel, läkemedel- och medicintillverkare, kosmetika etc.

RF Compliance – Serialisering behöver inte vara komplicerat. Med förmågan att generera, skriva ut och verifiera 2D-koder på en rad förpackningsformat erbjuder RF Compliance en omedelbar, pålitlig och lätthanterlig lösning för läkemedels- och medicinska tillverkare som måste följa direktivet om förfalskning inom läkemedel.

RF Lite är ett enkelt och idealiskt märkningssystem för företag som vill automatisera sin datummärkningsprocess. Det passar också större operatörer som vill installera ett märkningssystem på flera produktionslinjer. RF Lite är utrustad med tillförlitlig, användarvänlig termisk bläckstråleteknik och är speciellt bra för att märka klara, korta datum eller batchkoder på ”sleeves” och kartonger.

Kontakta oss gärna för en oförpliktigande diskussion om hur vi kan förbättra och förenkla din produktionsprocess!