• English

Case Stories

Här kan du läsa om ett urval av intressanta installationer vi gjort.

Eleverna på Berzeliusskolan satsar på Trotecs R400 modell

17 februari 2023

För eleverna på Berzeliusskolan i Linköping bjöd det nya året på ett spännande och roligt inslag – nämligen en ny lasermaskin, modell R400, från det österrikiska märket Trotec. Med maskinen utför de gymnasiearbeten och innovativa projekt som t. ex. skapandet av husmodeller och mock-ups av statsdelar.

Läs hela artikeln

UNE-Produkter förstärker varumärket tillsammans med Linx 8900!

6 oktober 2022

Det framgångsrika familjeföretaget ifrån Leksand ville arbeta mer aktivt med sitt varumärkesbyggande, och i samma stund började nya idéer kring UNE-Produkters märkning växa fram.

Läs hela artikeln

Skeppsgossens öl i fantastisk design!

19 maj 2022

Skeppsgossen AB började i restaurangbranschen 2009 med att öppna upp en restaurang som finns belägen i marinmuseet i Karlskrona.

Läs hela artikeln

Högland Såg & Hyvleri AB provar något nytt – Integra PP108!

18 januari 2022

Under 2008 började Högland Såg & Hyvleri AB att märka sina trävaror och i takt med att produktionen ökade var handstämpling inte längre ett alternativ. Idag använder de bläckstråleskrivaren Integra PP 108!

Läs hela artikeln

Rechon Life Science väljer Logimark för serialisering- och aggregeringslösningar.

22 december 2020

EU direktivet 2011/62 / EU som utfärdades i 2011 införde rättsliga krav för ett europeiskt säkerhetssystem för att förhindra förfalskade läkemedel.

Läs hela artikeln

Nordic Plastic väljer Logimarks bläckstråleskrivare Linx 8900

4 september 2017

Alla är enade om att deras märkningsbehov har mötts, men att det inte bara har handlat om att köpa en märkmaskin. Det var också viktigt att företaget de skulle köpa av inte bara sålde en maskin utan också vårdade sina kundrelationer.

Läs hela artikeln