• English

Case Stories

Här kan du läsa om ett urval av intressanta installationer vi gjort.

Speedy-Serien hos Nordic Envoy

NordicEnvoy får ökad kvalitet och effektivitet med Trotec Speedy-serien

29 februari 2024

Scandinavian Distributing AB, nu känt som NordicEnvoy AB, har sedan 2007 varit en tongivande aktör inom försäljning av miljö- och klimatmedvetna varumärken. Under de senaste åren har de haft en imponerande tillväxt och har etablerat sig som distributör för åtta olika varumärken, med fokus på outdoor-produkter. Läs mer om NordicEnvoy på deras hemsida! Vi pratade […]

Läs hela artikeln
Trotec SpeedMarker 700 i produktionslinje

Ledande fjädertillverkare utvecklas med Trotec SpeedMarker 700

14 februari 2024

Stece Fjädrar grundades 1946 i Stockholm av Bröderna Brandfors och Sten-Erik Cederberg under namnet Bröderna Brandfors Spiralfjäderfabrik AB. 1951 flyttades företag till Mönsterås och ligger där än idag. 1971 byte man namn till Stece AB och 2008 bildas ett helägt bolag som ägs och ingår i Lesjöforsgruppen som finns i Skandinavien, Europa, Asien och Nordamerika. […]

Läs hela artikeln
Trotec Lasermaskin hos Brödernas Laserverkstad

Finsnickeri och laserteknik i en härlig kombination – Trotec Speedy 400

16 november 2023

I hjärtat av Östergötland hittar vi Brödernas Finsnickeri, ett företag grundat av de två bröderna Viktor och Oskar. Deras passion för finsnickeri började som en gemensam hobbyverksamhet, men med tiden växte tanken om att göra sitt intresse till något större. Med entreprenörsanda i blodet och en tidigare renovering av en gammal kyrka, visste de att […]

Läs hela artikeln
Modell arkitektur skuren med lasermaskin

Eleverna på Berzeliusskolan satsar på Trotecs R400 modell

17 februari 2023

För eleverna på Berzeliusskolan i Linköping bjöd det nya året på ett spännande och roligt inslag – nämligen en ny lasermaskin, modell R400, från det österrikiska märket Trotec. Med maskinen utför de gymnasiearbeten och innovativa projekt som t. ex. skapandet av husmodeller och mock-ups av statsdelar.

Läs hela artikeln
Linx 8900 märker trä

UNE-Produkter förstärker varumärket tillsammans med Linx 8900!

6 oktober 2022

Det framgångsrika familjeföretaget ifrån Leksand ville arbeta mer aktivt med sitt varumärkesbyggande, och i samma stund började nya idéer kring UNE-Produkters märkning växa fram.

Läs hela artikeln
Skeppsgossens öl - etikettdesign

Skeppsgossens öl i fantastisk design!

19 maj 2022

Skeppsgossen AB började i restaurangbranschen 2009 med att öppna upp en restaurang som finns belägen i marinmuseet i Karlskrona.

Läs hela artikeln
Höglands såg märker med Integra PP108

Högland Såg & Hyvleri AB provar något nytt – Integra PP108!

18 januari 2022

Under 2008 började Högland Såg & Hyvleri AB att märka sina trävaror och i takt med att produktionen ökade var handstämpling inte längre ett alternativ. Idag använder de bläckstråleskrivaren Integra PP 108!

Läs hela artikeln
Etiketteringsmaskin Logimark

Rechon Life Science väljer en serialisering- och aggregeringslösning

22 december 2020

EU direktivet 2011/62 / EU som utfärdades i 2011 införde rättsliga krav för ett europeiskt säkerhetssystem för att förhindra förfalskade läkemedel.

Läs hela artikeln
Linx 89

Nordic Plastic väljer Logimarks bläckstråleskrivare Linx 8900

4 september 2017

Alla är enade om att deras märkningsbehov har mötts, men att det inte bara har handlat om att köpa en märkmaskin. Det var också viktigt att företaget de skulle köpa av inte bara sålde en maskin utan också vårdade sina kundrelationer.

Läs hela artikeln