• English
Streckkoder på etikettrulle

Effektivisera din märkning med anpassade variabeltryckta etiketter

Vi är glada att kunna erbjuda dig som kund våra variabeltryckta etiketter som ger dig flexibiliteten att ändra information och utseende efter behov.

Variabeltryckta etiketter är en av de mest mångsidiga och kostnadseffektiva metoderna för att skapa högkvalitativa etiketter med dynamiskt innehåll. Med variabeltryckta etiketter kan du skapa en mängd olika unika etiketter som kan inkludera serienummer, streckkoder, QR-koder, datum, batch information, logotyper och andra identifieringsuppgifter. Dessa etiketter kan sedan användas på en mängd olika sätt, tex på produkter för livsmedel, läkemedel och kosmetika eller för uppmärkning av lagerplatser/lagerhyllor, maskinskyltar eller för diverse applikationer för unik identifiering.

En av de största fördelarna med variabeltryckta etiketter är att de kan anpassas efter olika behov och krav, vilket innebär att man kan producera ett stort antal olika etiketter, för olika produkter, vid samma ordertillfälle. De kan även skrivas ut i små upplagor, vilket gör dem idealiska för små eller nischade avseenden. Detta minskar avfallet och sparar pengar. Dessutom är tryckprocessen snabb och enkel, vilket gör det möjligt att effektivt skriva ut och distribuera etiketter, vilket är särskilt användbart för snabbrörliga produkter eller vid hastiga förändringar i verksamheten.

Variabeltryckta etiketter är också en utmärkt lösning för att öka produktens säkerhet och spåra produkten genom hela dess livscykel. Med möjligheten att lägga till serienummer, QR-koder och andra identifieringsuppgifter kan produkten spåras från produktionslinjen till konsumenterna, vilket minskar risken för förfalskning och ökar säkerheten för konsumenterna.

Med det sagt är variabeltryckta etiketter ett kraftfullt verktyg för att skapa högkvalitativa, dynamiska etiketter med en mängd fördelar. Med snabb och kostnadseffektiv produktion, möjligheten att skapa små upplagor eller ett stort antal olika etiketter vid samma order och öka produktsäkerheten är variabeltryckta etiketter en viktig investering för företag som vill öka produktens attraktivitet och öka konsumenternas förtroende.