• English

Etiketter

Vill du ha högkvalitativa etiketter som får din produkt att sticka ut från mängden?

Hos oss hittar du alla typer av förtrycka och otryckta etiketter i varierande material – flerfärgsetiketter, folderetiketter, fraktetiketter, säkerhetsetiketter, försluttningsetiketter mm. Våra lösningar är många och vi erbjuder etiketter för all typ av tillverkning och produktion exempelvis etiketter för livsmedel, flaskor och burkar, vinetiketter och öletiketter. Etiketter för kosmetik och skönhet, men också för dig som arbetar med trä, metall eller andra naturmaterial. Du kan ha skapat en etikett med egen design och logga och behöver hjälp med att hitta en etikett med rätt egenskaper. Etiketter är en viktig del av produktmärkningen och spelar en avgörande roll i att hjälpa dina kunder att identifiera, välja och använda produkter på ett säkert och informativt sätt. Att göra sina etiketter unika genom anpassade former, speciella material eller unika designelement är ett effektivt sätt att differentiera era produkter från konkurrenterna och skapar en stark varumärkesidentitet.

Varför Logimark som etikettleverantör?

Vi på Logimark är tillförlitliga, flexibla och lyhörda för din verksamhets utmaningar och vi har den kompetens som krävs för att din produktion ska flyta på smidigt och effektivt för ett lyckat resultat. Vi vet hur viktigt det är med korta leveranstider och att ni får rätt kvalité till rätt pris. Dessutom är vårt team alltid närvarande så att du känner dig trygg i processen.

Våra kunder

Våra kunder finns inom bland annat produktion och tillverkning, mat och dryck, industri, logistik, skönhet och kosmetik. Oavsett i vilket syfte din etikett ska användas hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen för just ditt behov.