• English

Hyr er Linx Bläckstråleskrivare

Är ni i behov av en kontinuerlig bläckstråleskrivare för att märka exempelvis text, batch-nummer, bäst-före-datum, streckkoder etc. på er produkt? Men känner att ni inte har budget för den typ av investering? Vi kan nu erbjuda en hyreslösning på bläckstråleskrivare från Linx, en ledande aktör inom både den kontinuerliga bläckstråle- och lasermärkningsindustrin.

Dessa skrivare märker med bläck med oöverträffad precision och hastighet. Läs mer om våra bläckstråleskrivare här.

Fördelarna med att hyra din märkutrustning

  • Kostnadseffektivt: Att hyra kan vara en kostnadseffektiv lösning jämfört med att köpa, ni behöver inte göra en stor initial investering dvs. ni belastar inte er investeringsbudget.
  • Full Garanti: Trygghet för er som kund.
  • Två fria servicemoduler: Täcker servicekostnaden för hyresperioden.
  • Flexibilitet: Hyra ger er flexibilitet att anpassa er utrustning efter ert behov. Om ert företag växer eller minskar kan ni enkelt justera er utrustning utan att behöva investera i nya produkter eller sälja befintlig utrustning.
  • Uppdaterad teknologi: I snabbt föränderliga teknologiska landskap ger hyra av maskinen er tillgång till den senaste och mest avancerade utrustningen utan att ni behöver bekymra er om att er egna utrustning blir föråldrad.
  • Ekonomisk förutsägbarhet: Hyran är en fast månadskostnad, vilket ger ekonomisk förutsägbarhet. Det gör det lättare att budgetera och undvika oväntade kostnader som kan uppstå med ägande, som reparationer eller ersättningskostnader.

I hyresavtalet ingår bläck och solvent för uppstart av maskin. Bläck och solvent för den dagliga driften tillkommer löpande.

Hur fungerar det? Att hyra en bläckstråleskrivare från Linx är enkelt! Kontakta oss för att diskutera dina behov och få information om tillgänglighet. Låt oss hjälpa dig komma igång med din bläckmärkning så snart som möjligt!

Fyll i formuläret för att veta mer om våra hyresavtal så återkommer vi till dig inom kort.

Linx Spectrum skrivhuvud

Förfrågan Hyra Linx (#23)