• English
14 februari 2024

Automationsingenjör / PLC-Programmerare

Nu söker Logimark en erfaren automationsingenjör till vår systemavdelning i Malmö!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Automationsingenjör / PLC-programmerare arbetar du i vår systemavdelning med primär inriktning att vara delaktig i projekt inom vår maskinavdelning. Du kommer vara delaktig i projektens samtliga faser och i dina arbetsuppgifter ingår idégenerering, utvecklingsarbete, testning, kvalitetssäkring, driftsättning och support. Då Systemavdelningens ansvarsområden även innefattar produkter inom Auto-ID & Machine Vision så kan tjänsten även innebära arbetsuppgifter i våra projekt inom detta segment.

Resor i tjänsten förekommer.

Din Profil

  • Du har god erfarenhet av och fallenhet för programmering av PLC/HMI system.
  • Goda kunskaper i PLC-programmering, Motion Control och Safety Integrated via  Siemens Simatic TIA Portal.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning och felsökning på elutrustning.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Auto-ID / Machine Vision.

Logimark söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. För rätt person finns det möjlighet att växa och utvecklas i företaget.

För att trivas i rollen som Automationsingenjör / PLC-programmerare hos oss så behöver du gilla att arbeta i en miljö med snabba beslut, leveranser och omställningar. Vid projektdeadlines kan arbetstempot vara högt och därför krävs det att du är stresstålig och har förmåga att prioritera din arbetsordning.
Som person är du handlingskraftig, engagerad och van att ta egna initiativ utan att för den sakens skull tappa teamkänslan. Du drivs av att hitta lösningar och göra det yttersta för att våra kunder ska bli nöjda.
Då arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en social förmåga och är kommunikativ. Flexibilitet är något som vi värderar högt, då uppdragen ibland kan innebära långa dagar.

Stor vikt läggs vid din personlighet och profil.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Malmö

Ansök

Lediga tjänster SV