• English
15 november 2023

Resande Säljare

Är du vår nya säljtalang?

Vi förstärker nu vårt säljteam i Göteborg med omnejd och söker därför en resande säljare med fokus på företagets coding segment. Som resande säljare på Logimark arbetar du med att utveckla och effektivisera nya och befintliga kunders märkningslösningar. Du sätter affären i fokus, har förmåga att arbeta proaktivt samt gillar att bidra med energi till teamet!

För att trivas hos oss ska du hela tiden sträva efter affärsmöjligheter och göra ditt yttersta för våra kunders bästa. Du ska gilla en verksamhet som är intensiv och omväxlande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är affärsinriktad och har en drivkraft utöver det vanliga. Du har erfarenhet av B2B försäljning och en förståelse för ekonomiska nyckeltal. Du har en teknisk förståelse, gärna erfarenhet av försäljning och är duktig på att uttrycka dig. Då rollen innebär många internationella kontakter behöver du hantera engelska obehindrat.

Tidigare erfarenhet av märkningsbranschen är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder

Du kommer att ha en roll i en säljorganisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. För rätt person finns det möjlighet att växa och utvecklas i företaget. Logimark vill investera i din professionella utveckling och stödjer dig i att uppnå dina ambitioner genom att erbjuda tekniska utbildningar för att du ska lyckas i säljteamet. Resor i tjänsten är ett krav.

Intresserad?

Då ska du ansöka snarast eftersom urval sker löpande. Kom ihåg att i din ansökan bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet, samt ett personligt brev där du berättar om vad som lockar dig med tjänsten och varför just du är rätt person för oss.

Ansök

Lediga tjänster SV