• English
28 februari 2023

Resande servicetekniker

Vill du arbeta i en högteknologisk bransch och är orädd för utmaningar? Trivs du med frihet under ansvar? Logimark söker nu en servicetekniker!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service, reparation och installation av märkningsmaskiner. Exempelvis bläckstråleskrivare, lasermärkare, termo transfer-, ”Print and Apply” – och Vision. Du spenderar mycket tid ute på fältet med både planerad och akut service av vårt maskinsortiment. Majoriteten av dina resor i tjänsten är över dagen och uppåt 6-7 övernattningar i månaden är att räkna med. Dagarna planeras utifrån dina färdigheter för att du med tiden ska kunna utgå hemifrån med servicebil.

Vid start får du en introduktion dels genom utbildningar som hålls av företaget internt, men även externt hos våra leverantörer runtom i Europa.

Tjänsten passar dig som är social, lyhörd, trivs med kundkontakt och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fält. Att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt samt att varje dag bidra med positiv energi till dina kollegor.

Du drivs och motiveras av ett varierande arbete med dagliga tekniska utmaningar och frihet under ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, din tekniska bakgrund och goda förståelse för elektronik och mekanik.

En viktig egenskap är att vara orädd för nya utmaningar och ständig utveckling. Du är handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och har en mental flexibilitet. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är trygg med att arbeta självständigt så är du också en teamplayer som delar med dig av erfarenheter till dina kollegor.  Du har mycket goda datorkunskaper och hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift!

Meriterande

Någon kompetens inom svagström, industrielektronik, styr och mekanik. Vana vid rapportering och dokumentation samt tidigare arbete med service av märkutrustning eller som servicetekniker.                                                                  

B-körkort är ett krav!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Malmö

Ansök

Lediga tjänster SV