• English
18 juli 2024

Resande servicetekniker

Vill du arbeta i en högteknologisk bransch och är orädd för utmaningar? Trivs du med frihet under ansvar? Logimark söker nu en servicetekniker!

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du arbeta ute hos våra kunder med service, reparation och installation av märkningsmaskiner. Majoriteten av dina resor i tjänsten är över dagen och uppåt 6-7 övernattningar i månaden är att räkna med. Dagarna planeras utifrån dina färdigheter för att du med tiden ska kunna utgå hemifrån med servicebil.

Vid start får du en introduktion dels genom utbildningar som hålls av företaget internt, men även externt hos våra leverantörer runtom i Europa. Tjänsten passar dig som är social, lyhörd, trivs med kundkontakt och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service.

Tjänsten passar dig som är social, lyhörd, trivs med kundkontakt och som alltid strävar efter att ge bästa tänkbara service.

Personliga egenskaper

Du drivs och motiveras av ett varierande arbete med dagliga tekniska utmaningar. Du är handlingskraftig, fattar självständiga beslut, har en analytisk förmåga och har en mental flexibilitet. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och trots att du är trygg med att arbeta självständigt så är du också en teamplayer som delar med dig av erfarenheter till dina kollegor.  

Du har mycket goda datorkunskaper och hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är kompetens inom svagström, industrielektronik, styr och mekanik. Likaså vana vid felsökning och diagnostik. Om du har erfarenhet av rapportering och dokumentation samt tidigare arbetat med service av märkutrustning eller som servicetekniker, är detta också meriter.

B-körkort är ett krav!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Malmö

Ansök

Lediga tjänster SV