• English
Sign & Print 2023

Logimark visar banbrytande lasermaskiner på Sign & Print mässan

På årets Sign & print mässa i Kista kommer vi att presentera de senaste innovationerna inom laserteknik från den ledande internationella lasertillverkaren Trotec. Vi ser fram emot att ge besökarna en förstklassig inblick i lasergravering, laserskärning och lasermärkning.

Trotec har länge varit en pionjär inom laserteknologi och vårt deltagande på Sign & Print mässan kommer ge en möjlighet för besökarna att uppleva och studera de senaste framstegen inom branschen. Maskinerna kommer vara aktiva på mässan och vi kommer bearbeta alla typer av material och visa produktexempel som kan vara intressant för den grafiska industrin, skylttillverkning, arkitekter samt skolor och universitet. Vi kommer demonstrera marknadens snabbaste lasergraverare och visa Trotecs populära och effektiva mjukvara som revolutionerat laserarbetet.

Vårt kunniga team kommer att finnas på plats för att svara på frågor och ge detaljerad information om hur våra lasermaskiner kan skapa ett produktivt arbetsflöde och ge ett högkvalitativt resultat.

Välkomna till monter C83!

Registrera dig och dina kolleger här