• English

Maskin­byggnationer

Högkvalitativa & robusta etiketteringsmaskiner.

Maskinavdelningen Logimark

Vi vill skapa ett nära samarbete med er som kund

Vi tillverkar maskiner med kundorienterad design och våra användarvänliga system gör maskinerna lätta att använda och underhålla. Våra etiketteringssystem är utformade för att uppfylla produktionsbehoven inom alla industrier. In-house har vi konstruktörer, montörer, programmerare, vision kamera experter & projektledare som tillsammans med er tar fram den bästa lösningen för er produktion.

Specialbyggd etiketteringsmaskin Logimark
Lådor märkta med QR-kod och variabel information

Brett program av etiketteringsmaskiner

Logimark har ett brett program av etiketteringsmaskiner för exempelvis livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin & förpackningsindustrin. Att vi som leverantörer har ett stort sortiment gör att kombinationsmöjligheterna är oändliga. Tillsammans kan vi uppfylla era krav på ökad effektivitet, kostnadsmedvetenhet och bra arbetsmiljö i produktionen.

Högkvalitativa & robusta etiketteringsmaskiner

Att investera i etiketteringsmaskiner är ett viktigt beslut som kräver omtanke. Du vill säkert hitta en bra leverantör med spetskompetens som kan ge svar på de enklaste eller de svåraste frågorna, och som tar ansvaret för att affären sköts korrekt från början till slut.

Om det är så, har du hamnat alldeles rätt!

Etiketteringsmaskin Logimark
Ett urval av våra system
Etikettmaskin etiketterar små flaskor

LM 700 – för alla industrier

LM 700 är starkast för individuella märkningslösningar och är anpassad för alla industrier. Maskinen hanterar etikettapplicering av rektangulär, oval, cylindrisk och konisk form och kan märka uppifrån, sidan och på botten av produkten. LM 700 kan kombineras med laserskrivare, bläckstråleskrivare, termiska överföringsprintrar och dispensersystem.
Etiketteringsmaskin snus - specialbyggd

Nytänkande & kraftfull – Logimark S03

Etiketteringslösning för snusproducenter. Vi har utvecklat och tillverkat världens mest innovativa och uppkopplade helautomatiska etiketteringslinje för banderoll, topp och bottenetikett, komplett med full traceability. Vi bygger allt från höghastighetsmaskiner till moduler för de mindre produktionerna, med samma höga kvalitet och precision.
Specialbyggd etiketteringsmaskin Logimark

LM 300 – Fullautomatisk märkningsmaskin

Snabb, pålitlig och ekonomisk. Det grundläggande konceptet för detta system är baserat på dubbelsidig märkning med möjlighet att bygga på många olika standardlösningar. De främsta fördelarna är snabba omställningar mellan produkter och hög tillgänglighet.
Vialetiketteringsmaskin Logimark

Automatisk Vialetiketteringsmaskin

Med stjärnhjulsprincip. Vi kontrollerar att produkten finns i stjärnhjulet, avsynar och matchar etikettilltryck samt kontrollerar att etiketten är korrekt applicerad. Maskinen hanterar produkter från 8,5mm i diameter. – Rejektstation med räknare. – Takt mellan 30-90 produkter/min. – Utbytbara formatdelar vid olika storlekar.