• English

Nyheter

Vi håller dig uppdaterad om allt från industriell märkutrustning till etiketter!

Tight produktionsbudget i utmanande tider?

25 januari 2023

Var du än befinner dig går det inte att undgå det faktum att nästan allt ökar i pris. El, råvaror, bostäder – listan är oändlig. Därför är det så viktigt att du i dessa utmanande tider, där budgeten kanske stramar, inte får en otäck överraskning när du väl har köpt din nya märkningsmaskin.

Läs hela artikeln

Märkning inom mejeri – och glassindustrin!

4 oktober 2022

Yoghurt, mjölk, smör, ost, glass och så mycket mer! Företag inom mejeribranschen måste anpassa sig till den ständigt ökande efterfrågan av mejeriprodukter genom att erbjuda ett så brett utbud som möjligt.

Läs hela artikeln

Nytt bläck framtaget för märkning av värmesteriliserade förpackningar!

18 september 2022

Vi introducerar ett nytt specialbläck som är formulerat för att motstå fukt, färgförändringar och transparens vid upphettning. Bläcket är idealiskt för företag med höga märkningskrav där förpackningen värms upp efter märkning.

Läs hela artikeln

Bläckstrålemärkning övertar rampljuset!

13 maj 2022

Företag har stått inför en etikettbrist i månader nu. Materialkrisen innebär enorma konsekvenser eftersom etiketter är avgörande för produkters identifiering och spårbarhet. Därför är det nu dags att överväga att märka din förpackning med hjälp av bläckstråleskrivare!

Läs hela artikeln

Märkning på bröd och bakverk – i ett nötskal!

5 maj 2022

Bakverk och bröd är vanligtvis relaterade till en hel rad olika, och ibland lite besvärliga, förpackningsmöjligheter. Plastpåsar, flytförpackningar, papperspåsar, kartonger eller glasburkar är några varianter som vanligtvis finns på hyllorna i mataffären.

Läs hela artikeln

Byter din produktion till förpackningspåsar?

25 april 2022

Om du skulle titta på alla produkter som köps i en matbutik är chansen stor att många av dem skulle vara förpackade i påsar. Det är en förpackningstyp som fortsätter att se enorm tillväxt, och av goda skäl!

Läs hela artikeln

Designa och skapa kreationer med våra Trotec lasrar!

11 januari 2022

Det finns många som gör antagandet att lasermaskiner endast är användbara för metall -och plåtindustrin. Men här hittar du vackra kreationer och designer som skurits, graverats och märkts med Trotec lasermaskiner.

Läs hela artikeln