• English
Logimark Gruppbild i Mölle

Sommarhälsningar från Logimark

Logimark fick ett perfekt avslut inför sommaren då hela gänget fick en fantastisk dag i vackra Mölle. Det var en dag fylld av skratt, givande möten och härliga upplevelser där vi fick guidad vandring i det kuperade landskapet och en hissnande ribb-båtstur ute på Öresund för att upptäcka tumlare. Kvällen avslutades med drink och god mat i den underbara solnedgången.

Detta företagsevent har inte bara gett oss en paus från våra dagliga arbetsuppgifter, det har också stärkt vårt team och vårt engagemang för att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vi har skapat starkare band och minnen som kommer vara en del av grunden för vår fortsatta framgång som företag.

Vi vill passa på att tacka alla våra nya och befintliga kunder för en fin start på år 2023. Er tillit och förtroende är ovärderligt för oss och vi är glada för den relation vi byggt upp tillsammans. Tack för att ni är mer på vår resa och vi önskar er alla en riktigt skön sommar med strålande sol och härliga grillkvällar. Det är nu vi har tid för avkoppling och återhämtning och vi vill uppmuntra er att njuta av varje ögonblick!

Vi har öppet som vanligt hela sommaren!