• English
Ägandekostnad märkmaskiner

Tight produktionsbudget i utmanande tider?

Var du än befinner dig går det inte att undgå det faktum att nästan allt ökar i pris. El, råvaror, bostäder – listan är oändlig. Därför är det så viktigt att du i dessa utmanande tider, där budgeten kanske stramar, inte får en otäck överraskning när du väl har köpt din nya märkningsmaskin.

Det är här den totala ägandekostnaden spelar som störst roll! Du vill inte införskaffa dig en prisvärd märkningsenhet som ändå döljer alla extra kostnader runtomkring och som dödar din budget.

Låt oss ta ett bilköp till exempel – du vet när du kör bort den från återförsäljaren att det inte är slut på dina kostnader. Det finns ytterligare utgifter att ta hänsyn till: bränsle och/eller el, vägskatt, service, för att inte tala om oväntade haverier, däck, försäkring och vägassistans.

Detsamma kan sägas om industriella märkningsmaskiner. Du behöver oftast ta hänsyn till andra kostnader utöver maskinpriset. SÅ, hur räknar man ut den totala ägandekostnaden för att få det bästa värdet? Med hjälp av vår expertis och kalkyler kan vi visa dig vad ägandekostnaden blir för våra olika bläckstråleskrivare (CIJ), termotransfer-skrivare (TTO) och laserskrivare. Kontakta oss så hjälper vi dig att sammanställa alla siffror så att du kan göra det optimala valet för märkningsmaskiner. 

Låt oss titta på några av sätten du kan spara kostnader när du köper en ny märkningsmaskin. 

Funderar du på en ny bläckstråleskrivare? Ta reda på hur långa serviceintervaller maskinen har. Det kanske dessutom finns möjlighet att utföra servicen själv? 

Ta en titt på användargränssnittet: är det intuitivt? Hur mycket utbildning skulle behövas och är den utformad på ett logiskt sätt för att minimera handhavandefel och hålla kostsamt omarbete till ett absolut minimum?

Glöm inte förbrukningsvaror! På Logimark kommer vårt snabbtorkande 1240 bläck för CIJ-skrivare att stödja 40 % av alla applikationer. Dessutom säkerställer den innovativa ”upp och nedvända” bläckpatronens design att varje droppe används.

Däremot använder Logimarks laserskrivare inget bläck eller lösningsmedel. Den robusta designen ger maskinen en lång livslängd vilket ökar uteffekten samtidigt som kostnaderna hålls nere. Om du för närvarande befinner dig i en fabrik med hög produktionslinjeanvändning eller använder en märkningsenhet som förbrukar stora volymer bläck, kan detta vara ett utmärkt alternativ för dig att överväga.

Naturligtvis finns det andra tekniker tillgängliga från Logimark som erbjuder kostnadsbesparande fördelar! Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte om hur vi kan hjälpa er att hålla kostnaderna nere i er produktion!