• English
Förpackningspåsar livsmedel i olika storlekar

Unika förpackningar för livsmedel finns nu i vårt sortiment!

Vi är stolta över att äntligen kunna erbjuda våra kunder små och stora förpackningar oavsett industri eller produkt!

Allt fler efterfrågar flexibla förpackningar så som zip-påsar för att förpacka sina produkter och det är inte svårt att förstå varför. Dessa återförslutningsbara påsar kan designas i olika typer av material som är flexibla och lätt att forma, vilket gör att de kan användas för att förpacka en mängd olika produkter, från matvaror och drycker till kosmetiska produkter och läkemedel.

Fördelar med flexibla zip-påsar

Jämfört med styva förpackningar så är den största fördelen dess flexibilitet. De kan enkelt anpassas efter produkten som förpackas, vilket gör att de tar upp minimalt med utrymme och minimerar onödig luft i förpackningen. Även vid transport och lagerhantering kan produkterna packas för maximal utfyllnad. Detta gör att inte bara förpackningarna är mer miljövänliga, utan också mer kostnadseffektiva.

En annan fördel med zip-påsar är deras hållbarhet. Eftersom de kan tillverkas av högkvalitativa material som är motståndskraftiga mot fukt, värme och kyla gör att man kan förvara produkter på ett säkert sätt under en längre tid utan att riskera för skador eller förlust av kvalité.

Livsmedelsförpackningar med unik design

Utöver dessa fördelar är de också lätta att hantera och kan hos Logimark designas helt utifrån kundens önskemål. Varje påse av din produkt kan exempelvis ha eget tryck med logotyp och unik design med ex text, streckkod eller QR-kod som skapar förutsättningar för dig att kommunicera med dina kunder genom förpackningen. Detta gör att unika zip-påsar är idealiska för att differentiera produkter från konkurrenterna och öka varumärkesmedvetenhet.

Flexibla förpackningspåsar är en alltmer populär förpackningslösning för en mängd olika produkter. Dess fördelar gör dem till ett utmärkt val för företag som söker efter en miljövänlig, kostnadseffektiv, och praktisk förpackningslösning.

Gå in och läs mer om våra Förpackningar Livsmedel. Där finns mer information om bland annat material, tryckteknik, storlekar och designalterantiv.