• English

Variabeltryckta etiketter

Med hjälp av vår avdelning för variabeltryck så kan vi erbjuda dig som kund unika/variabla etiketter. Vi kan trycka en uppsjö av etiketter med olika budskap, det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Det kan handla om exempelvis paginering/serialisering av data så som streckkoder, nummer/texter och logotyper.  Exempel på användningsområden kan vara uppmärkning av lagerplatser/lagerhyllor, analys av prover, maskinskyltar, serienummeretiketter, uppmärkning med svensk innehållsförteckning och diverse applikationer för unik identifiering.

En av de största fördelarna med variabeltryckta etiketter är att de kan anpassas efter olika behov och krav, vilket innebär att man kan producera ett stort antal olika etiketter, för olika produkter, vid samma ordertillfälle. Detta gör att ni som tillverkare och distributörer kan spara både tid och pengar, samtidigt som ni kan anpassa etiketterna efter olika kunder och marknadssegment. Vi har etikettmaterial som är hållbara för alla slags miljöer samt en kunskapsbas för regler och bestämmelser inom produktmärkning i olika nivåer.

Vi erbjuder dessutom framtagning och programmering av RFID-etiketter och digital framtagning/leverans av anpassade streckkoder vid behov. Vi kan hjälpa er med korrektur/provtryck i de fall detta behövs. Efter godkänt korrektur anpassar vi de färdiga rullarna med önskat antal etiketter per rulle och eventuella uppmärkningar innan leverans sker. Vi har även andra tjänster så som pack av etikettrullar i separata påsar, laminering av etiketter efter tryck samt arkning av etiketter i stället för rulle för er som föredrar det.

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med dina variabeltryckta etiketter.

Landningssida förfrågan