• English
BarTender Cloud

Vi är nu certifierad BarTender Cloud Partner!

BarTender är den världsledande programvaran för design och utskrift av etiketter, streckkoder, kort och RFID-etiketter. BarTender kan användas fristående eller tillsammans med praktiskt taget alla andra typer av program och är den perfekta lösningen för så gott som alla utskrifts- eller märkningsprogram.

Vi är nu certifierade BarTender Cloud partner!

BarTender Cloud är en nästa generations SaaS-märkningslösning för att skapa, hantera och skriva ut etiketter var som helst, när som helst utan behov av ytterligare IT-infrastruktur och resurser. Det har designats för att vara ett separat produkterbjudande från BarTender-programvaran och är en enkel och kraftfull märkningslösning där kunderna inte behöver installera och underhålla sin egen IT-mjukvara och hårdvara från Seagull Scientific Inc. Det är för dem som vill standardisera och centralisera sina etikettutskrifter från flera utskriftsplatser inklusive externa leverantörer eller partners och styra allt från BarTender Cloud. Perfekt för dem som föredrar att inte ha en lokal hårdvara/mjukvara och har begränsade IT-resurser.

Befintliga BarTender-programvarukunder kan använda BarTender Cloud för tillfälliga, säsongsbetonade eller oplanerade ökade utskriftsvolymer utan att man behöver ett ökat behov av IT-resurser.