• English
Etiketter flaskor

Visste du att vi producerar alla typer av förtryckta etiketter?

Vill du ha högkvalitativa etiketter som får din produkt att sticka ut från mängden?

Hos oss hittar du alla typer av förtryckta och otryckta etiketter i varierande material – etiketter för livsmedel och flaskor, flerbladsetiketter, folderetiketter, säkerhetsetiketter, förslutningsetiketter mm. Du kan lägga till specialeffekter som foliering, präglingar och lacker för att lyfta din etikett ytterligare. Det är bara din fantasi som sätter gränserna!

Det är du som kund som bestämmer hur du vill att just din etikett skall profilera din produkt på marknaden och vi vet vilka egenskaper som krävs av etiketten för att den ska uppfylla dess behov. Det är inte bara designen som är viktig att tänka på utan också vilka påfrestningar etiketten kan komma att utsättas för. Värme, kyla, solljus, vatten och friktion är några av de förhållanden som etiketten kan komma att befinna sig i och då är det extra viktigt att ha en slitstark etikett. Beroende på vad för produkt och material etiketten är tänkt att sitta tar vi fram den bästa lösningen för ett hållbart resultat.

Vi på Logimark är tillförlitliga, flexibla och lyhörda för din verksamhets utmaningar och vi har den kompetens som krävs för att din produktion ska flyta på smidigt och effektivt för ett lyckat resultat. Vi vet hur viktigt det är med korta leveranstider och att ni får rätt kvalité till rätt pris. Dessutom är vårt team alltid närvarande så att du känner dig trygg i processen.

Våra kunder finns inom bland annat produktion och tillverkning, mat och dryck, industri, logistik, skönhet och kosmetik. Oavsett i vilket syfte din etikett ska användas hjälper vi dig att hitta den optimala lösningen för just ditt behov.