• English

Unika Zip-Påsar

Är du i behov av flexibla förpackningar som är lätta, hållbara och sparar utrymme? Med våra digitaltryckta zip-påsar, även kallat blixtlåspåsar, gör det möjligt för dig att snabbt och kostnadseffektivt ta ut nya produkter på marknaden och skapa en stark varumärkesimage.

Zip-påsar med flexibel design som gör din produkt unik

Vi erbjuder inte vilka zip-påsar som helst. Våra zip-påsar är lätta att ändra form och kan vara designade i olika material som papper, plast, aluminiumfolie eller en kombination av dessa. Den återförslutningsbara påsen digitaltryckts med hög kvalitet, vilket ger dig möjlighet att skapa en unik design som verkligen sticker ut från mängden. Den senaste tekniken gör att vi kan tillverka påsar snabbt och effektivt av högsta tryckkvalitet i små och medelstora kvantiteter för olika branscher. Det finns både små och stora zip-påsar att välja mellan och varje paket av din produkt kan exempelvis ha eget tryck och en unik design med logotyp, text, streckkod eller QR-kod som skapar förutsättningar för dig att kommunicera med dina kunder genom förpackningen. Detta gör att våra unika zip-påsar är idealiska för att differentiera produkter från konkurrenterna och öka varumärkesmedvetenhet.

Fördelarna med blixtlåspåsar

Zip-påsar har många fördelar jämfört med styva förpackningar. De är lättare, bekvämare att öppna och stänga igen. Blixtlåspåsar är mer hållbara och sparar utrymme och eftersom de är lätta och flexibla kan de staplas på varandra utan att ta upp mycket plats, vilket gör dem idealiska för lagerhantering och transport. Detta innebär att de är mer kostnadseffektiva än traditionella förpackningar och har en mindre påverkan på naturen.

För alla producerande industrier

Med så många fördelar är det inte förvånande att allt fler företag väljer att använda zip-påsar för sina produkter. Speciellt för livsmedelsföretag – snacks, mat och dryck, har det ökat i popularitet, men också för andra produkter inom kosmetik, hälsa och hygien. Förpackningarna skyddar produkten från skador och miljöpåverkan, säkerställer färskhet och uppfyller EU:s krav om plastmaterial avsedda att komma i kontakt med livsmedel. Vi erbjuder förpackningspåsar för olika produkter som är färska, frysta, fasta och för vätskor. Vi trycker, laminerar, skär, formar och vid behov sätter ventiler.

Minsta orderkvantitet är 500 st.

Låter det intressant? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig med dina zip-påsar.

Flexibla zip-påsar
Landningssida förfrågan