• English

Förpackning livsmedel

Är du i behov av flexibla förpackningar som är lätta, hållbara och sparar utrymme? Med våra digitaltryckta livsmedelsförpackningar, gör det möjligt för dig att snabbt och kostnadseffektivt ta ut nya produkter på marknaden och skapa en stark varumärkesimage.

Unika livsmedelsförpackningar med Zip

Vi erbjuder inte vilka zip-påsar som helst. Våra zip-påsar är perfekta livsmedelsförpackningar som är lätta att forma om och kan vara designade i olika material som papper, plast, aluminiumfolie eller en kombination av dessa. Det finns även möjlighet att välja återvunnet material till livsmedelsförpackningarna. Den återförslutningsbara påsen digitaltryckts med högsta kvalitet, vilket ger dig möjlighet att skapa en unik design som verkligen sticker ut från mängden. Den senaste tekniken gör att vi kan tillverka påsar snabbt och effektivt av högsta tryckkvalitet i små och medelstora kvantiteter för olika branscher. Det finns både små och stora zip-påsar att välja mellan och varje paket av din produkt kan exempelvis ha eget tryck och en unik design med logotyp, text, streckkod eller QR-kod som skapar förutsättningar för dig att kommunicera med dina kunder genom förpackningen. Detta gör att våra unika livsmedelsförpackningar är idealiska för att differentiera produkter från konkurrenterna och öka er varumärkesmedvetenhet.

Fördelarna med zip på livsmedelsförpackningar

  • Enkelt att försluta och återförsluta.
  • Lättare än vanliga styva förpackningar.
  • Storleken på livsmedelsförpackningarna gör det mer hållbart att frakta och förvara.
  • Kostnadseffektivt.

Livsmedelsförpackningarna är för alla producerande industrier

Med så många fördelar är det inte förvånande att allt fler företag väljer att använda livsmedelsförpackningar med zip för sina produkter. Speciellt för livsmedelsföretag – snacks, mat och dryck, har det ökat i popularitet, men också för andra produkter inom kosmetik, hälsa och hygien. Livsmedelsförpackningarna skyddar produkten från skador och miljöpåverkan, säkerställer färskhet och uppfyller EU:s krav om plastmaterial avsedda att komma i kontakt med livsmedel. Vi erbjuder livsmedelsförpackningar för olika produkter som är färska, frysta, fasta och för vätskor. Vi trycker, laminerar, skär, formar och vid behov sätter ventiler.

Minsta orderkvantitet är 500 st/design.

Hör av dig om du är intresserad av att veta mer om våra livsmedelsförpackningar, vi hjälper dig gärna!

Unika livsmedelsförpackningar med zip som innehåller proteinpulver.
Bild med olika livsmedelsförpackningar i olika storlekar uppställda.
Förpackning livsmedel - två olika förpackningar.
Landningssida förfrågan zip-påsar